professionals in

Deutsche Gründlichkeit in Led


ABS Holland bv vertegenwoordigt voor de gehele Benelux de firma Eurolighting GmbH met de superieure ECO X Led oplossingen. Deze Duitse organisatie, onderdeel van Endrich GmbH, heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van dioden en exporteert led-toepassingen wereldwijd.

De ECO X led producten voeren allen het strenge Duitse keurmerk VDE voor kwaliteit, degelijkheid, energiezuinigheid en veiligheid. Dankzij deze Duitse garanties, gecombineerd met een stuk Hollands professionalisme, kan ABS Holland u voor iedere toepassing de juiste Led-oplossing adviseren en leveren.

Een vast onderdeel van onze service is het ‘test-stadium’, waarin wij samen met u een proefopstelling in uw bedrijf beoordelen op lichtopbrengst en kostenefficiënte inzetbaarheid van het product.

Dankzij een testperiode met proefopstelling weet u exact welke led-producten voor uw onderneming de beste oplossing bieden en heeft u een overzicht op maat van alle kosten en besparingen op lange termijn.

De Led-revolutie is in volle gang

ABS HOLLAND: Professionals in Ledverlichting

Bij ABS Holland is het één en al LED wat de klok slaat. De Light Emitting Diode (LED) is immers aan een razendsnelle opmars bezig. In allerhande apparaten zoals tv’s, telefoons en camera’s zien we de led verwerkt om zijn bijzondere eigenschappen. Maar in één toepassingsgebied excelleert de diode in deze energiebewuste tijden: Ledverlichting.

In deze sector vindt u in ABS Holland een professioneel adviseur voor al uw vragen over toepasbaarheid, installatie, levering en onderhoud van ledlampen en led-armaturen. Wij richten ons met name op bedrijven, kantoren, scholen, semi-overheidsinstellingen, zorginstellingen en andere grootgebruikers van licht.

Ons technische team heeft voor iedere bestaande installatie een energiezuinige led-oplossing voorhanden. Soms met de nodige aanpassingen aan de aanwezige armaturen, maar in veel gevallen ook door een directe plaatsing van de nieuwe led-lampen in uw reeds bestaande behuizing. Iedere denkbare aanpassing is in deze mogelijk.

Als u denkt over led, is ABS Holland úw vraagbaak. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons en stap in de revolutie die ledverlichting heet!